Schermafbeelding 2014-07-23 om 14.08.47

Reeds sinds 1993 is Triotrade een gevestigde waarde in de wereld van textiel en relatiegeschenken.

Triotrade is jarenlang gevestigd geweest op het Antwerpse Zuid, tegenover het Nieuwe Justitiepaleis. Een buurt die de laatste jaren zeer hard opgewaardeerd werd. De wereld staat niet stil, Triotrade ook niet. In 2020 verhuisde Triotrade naar een nieuw bedrijfspand te Wilrijk.

De wereld van wat ooit ‘promotiekleding‘ was, heeft zich ontpopt tot een breed gamma : promotiekleding, horecakleding, imagokleding, sportkleding, petten en mutsen.. Zelfs voor de allerkleinsten is er een leuk gamma aan producten. Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondmaskers bieden veel creatieve mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bijgekomen zowel op gebied van modellen, materialen als kleuren. Ook retail gebonden trends vertalen zich meer en meer in het aanbod. Voor elk wat wils!

Bovendien biedt Triotrade ook de mogelijkheid om volledig custom-made te werken, zowel op vlak van textiel als gadgets. Custom-made producten bieden ongelooflijk veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar op maat gemaakte fietskledij voor uw personeel? Naar beachvlaggen en banners, naar sokken met Uw bedrijfslogo of nog iets anders? We gaan graag samen met U en voor U op creatieve tocht.

Ook bij de gadgets, premiums en relatiegeschenken is er een uitgebreid gamma dat kan aangeboden worden. Kwalitatieve drinkflessen, balpennen, lanyards, paraplu’s, draagtassen, sleutelhangers, kantoor- en bureauartikelen, technologische snufjes.. Noem maar op. Alle relatiegeschenken kunnen gepersonaliseerd worden.

Personalisatie van de aangeboden producten wordt steeds bekeken in samenspraak met de klant en op basis van de mogelijkheden van het product en het logo. Bedrukken, borduren, transfers, tampondruk, gravure, laserprint, diepdruk, digitale bedrukking.. U ziet het, er zijn veel mogelijkheden !

Zowel bedrijven, als sportclubs en verenigingen, particulieren, horeca en vele anderen vonden reeds de weg naar Triotrade.

Wij hopen ook U snel te mogen verwelkomen!

Neem gerust contact met ons op.